Dr. Németh Szilveszter
állatorvos

Nyitvatartás:
Hétfő és szerda: 17.00-20.00
Péntek: 17-19 előzetes bejelentkezés alapján

Magamról

1955-ben születtem, gyermekkoromat Vépen és Szombathelyen töltöttem. Az állatok szeretete, gyógyítása állatorvos édesapám révén állandóan jelen volt családunk életében.

1978-ban végeztem el az állatorvosi egyetemet. Évfolyamunkra számos kiváló szakember járt, köztük a jelenlegi rektor. Olyan hírességekkel is büszkélkedhettünk, mint Kemény Dénes és Faragó Tamás vízilabdázók. Az elmúlt évtizedekben folyamatosan dolgoztam.

A Zala megyei Andráshida, majd a Vas megyei Rádóckölked és Kenyeri következtek. Utóbbinak, valamint a szomszédos Pápoc és Csönge községeknek 30 évig voltam a “mindenes” állatorvosa. Heti rendszerességgel ma is lejárok, bár a nagy állatok helyett pácienseim többsége már ott is házi kedvenc.  2001 és 2004 között a csöngei sertéstelep állatorvosaként 10.000 sertés szakszerű ellátásáról gondoskodtam. Ezt követően 2014-ig a rábakecöli szarvasmarhatelepet is elláttam.

Praxisom első évtizedeiben munkám nagyobb felét a nagy- és haszonállatokról való gondoskodás tette ki, míg az utóbbi 20 évben a hangsúly a házi kedvencek gyógyítására tevődött át. Az új kihívásoknak való megfelelés érdekében folyamatos önképzéssel és a szakmai továbbképzéseken való részvétellel igyekszem továbbfejleszteni tudásomat.

Soproni praxisomat 2004-ben indítottam el. Ahogy egész pályám során végig, itt is nagy hangsúlyt fektetek a személyre szabott kezelésre, jó „háziorvosként” az állatok minél alaposabb megismerésére, a betegségek megelőzésére, krónikus betegségek esetén az ideális gyógymód  megtalálására. Tapasztalataim szerint az állatok többsége érzi és meghálálja a segítő szándékot, a sikeres gyógyulást.

@2019 Minden jog fenntartva!

hu_HU