Állatorvos.dr.hu
auf Deutsch

Magamrl

1955-ben szlettem, gyermekkoromat Vpen s Szombathelyen tltttem. Az llatok szeretete, gygytsa desapm rvn, aki maga is llatorvos, llandan jelen volt csaldunk letben.

1978-ban vgeztem el az llatorvosi egyetemet. vfolyamunk szmos kivl szakember mellett olyan hressgekkel bszklkedhetett, mint Kemny Dnes s Farag Tams. Az elmlt 25 vben folyamatosan dolgoztam. A Zala megyei Andrshida, majd a Vas megyei Rdcklked, Kenyeri kvetkeztek. Utbbinak, valamint a szomszdos Ppc s Csnge kzsgeknek tbb, mint 20 ve vagyok a mindenes llatorvosa. E tevkenysgemet nem feladva 2001 s 2004 kztt a csngei sertstelep llatorvosaknt 10.000 serts szakszer? elltsrl gondoskodtam.
Praxisom els? vtizedeiben munkm nagyobb felt a nagy- s haszonllatokrl val gondoskods tette ki, mg az utbbi 10 vben a hangsly a hzi kedvencek gygytsra tev?dtt t. Az j kihvsoknak val megfelels rdekben folyamatos nkpzssel s a szakmai tovbbkpzseken val rszvtellel igyekeztem tovbbfejleszteni tudsomat.

Csaldom rgi soproni kt?dse, otthonunk felplse tette lehet?v 2004-ben soproni praxisom beindulst. Remlem, hogy itteni munkmmal a soproni kis pciensek s gazdik megbecslst s bizalmt is kirdemelhetem.